Vi utfører større eller kosmetiske reparasjoner av leiligheter

Reparasjon av leiligheter

Trenger du en feilfri totalrenovering i Oslo? Da foreslår vi at du velger fagfolk – spesialister i firmaet «24/7 Bygg AS» Vi vil perfekt utføre større eller kosmetiske reparasjoner, gi komfort, kos og estetisk perfeksjon i ditt hjem. Vår omfattende erfaring og avanserte konstruksjonsteknologi vil bidra til å gjøre renoveringer av leiligheter effektivt, raskt og billig!

Totalrenovering av leiligheten uten bekymringer

Gjør behovet for å renovere hjemmet ditt mange spørsmål og bekymringer? Du aner ikke hvor mye som må gjøres, hvor du skal begynne og når du kan fullføre denne viktige møysommelige prosessen? Da er det bedre å bestille leilighetsrenovering fra en kompetent og ansvarlig entreprenør 24/7 Bygg AS. Du delegerer alle byggeprosesser og ansvar for implementeringen til erfarne fagpersoner med garanti for kvalitetsresultater innen avtalt tidsramme og strengt innenfor avtalt budsjett. Du vil glemme alle bekymringene og bekymringene, og til gjengjeld vil du motta forventet komfort, upåklagelig kvalitet og prakt i hjemmets indre.

Stadier av arbeid

  • Design. Vi tar hensyn til alle ønsker, detaljer og funksjoner for muligheten til å utføre en god leilighetsrenovering billig, raskt og effektivt.
  • Demonteringsarbeid. Som en del av dette stadiet demonteres gammel kommunikasjon og tak, fundamentene klargjøres for påfølgende arbeid, og byggeavfall blir fjernet.
  • Grov finish. Utjevning av gulv, vegger og tak utføres. All ingeniørkommunikasjon blir lagt. Innen dette trinnet utføres også alle gipsplater, puss, avrettingsmasse.
  • Installasjon av vinduer og radiatorer.
  • Etterbehandling. Det antas å utføre etterbehandling, tapetsering, maling av vegger og / eller tak, legging av fliser, legging av gulvbelegg. På slutten fjernes alt søppel osv.
  • Installasjon av møbler og spesialutstyr.

I tillegg kan slike typer arbeid som isolasjon og lydisolering, prosjektutvikling og implementering av Smart House-teknologier, innglassing av loggier osv utføres.

Optimal pris - rimelig fordel

I dag bestemmes kostnadene for reparasjonsarbeid av forskjellige faktorer. Her er både ønskene til klienten og den opprinnelige tilstanden til objektet, det totale opptaket, hvilke typer materialer som kan brukes, viktig. Hvis du vil få en riktig ide om kostnadene for renovering av leiligheter, priser – bare kontakt oss, og kompetente spesialister vil beregne et estimat for alt nødvendig arbeid helt gratis, samt gi råd om alle spørsmål av interesse.

Hvorfor er det bedre å bestille fra oss:

 • Omfattende arbeidserfaring. Våre eksperter vet alt om moderne reparasjonsarbeid for å utføre dem raskt, effektivt og rimelig for deg;
 • Profesjonalitet og oppfyllelse av alle forpliktelser;
 • Høyt kvalitetsnivå. Det er sikret av kvalifikasjonene til vårt team av spesialister, bruk av de beste verktøyene og materialene som har vist seg i praksis;
 • Tilgjengelighet. En annen fordel med totalrenovering av leiligheter er prisene som selskapet har satt
 • Effektivitet. Vi utfører alt det avtalte arbeidet i tide, og bare reelle force majeure-situasjoner kan forhindre oss i å overfylle planen i tide.

Vi gjør våre kunders ønsker oppfylt. Noen av ideene dine om design og dekorasjon, utforming og farger i lokalene vil bli realisert!